Lezing

Niets is leuker dan (nieuwe) mensen ontmoeten en samen nadenken over een onderwerp! Want we kunnen altijd van elkaar leren.

Daarom heb ik er veel lol in om spreker en workshopleider te zijn. De afgelopen vijf jaar heb ik veel ervaring opgedaan met diverse doelgroepen, zoals ouderen, verpleegkundestudenten, brugklassen, basisschoolgroepen, binnen bedrijven, volwassenen en soms alles door elkaar. Elke leeftijdscategorie en achtergrond van de groep vraagt om een andere aanpak, het is dan ook mijn uitdaging om elke lezing en/of workshop helemaal op de groep af te stemmen.

Ik leer jou en je doelgroep graag kennen!

13 jaar en kanker
Geef je les aan verpleegkundigen of artsen? Heeft er in jouw omgeving iemand kanker gekregen? Zoek je een levensverhaal waar de hoorder wat van opsteekt en actief bij betrokken wordt?
Ik geef presentaties naar aanleiding van het boek ‘Een wolk in mijn been‘, ik vertel je wat een kind meemaakt als het kanker krijgt en hoe je mee kunt leven met een gezin waarvan iemand kanker heeft gekregen. Wat zeg je wel en wat niet, hoe kun je helpen?

Communicatie en samenwerken
Samen met mijn vader schreef ik het boek ‘Zo gezegd…‘ over communicatie en samenwerken. Want je hebt van alles zo gezegd, maar komt het ook goed over? Hoe beïnvloedt je karakter je communicatie? Hoe werk je goed samen met dat teamlid dat altijd andere dingen belangrijk vindt dan jij? In een presentatie met opdrachten tussendoor diepen we deze onderwerpen uit.

Ronald McDonald Kinderfonds
Wil je je graag inzetten voor dit fantastische doel? Koekjes bakken met de klas, een benefietconcert met je muziekgroep of zet je je samen met je collega’s in? Ik kom graag langs om te vertellen waarom het werk van het Ronald McDonald Kinderfonds zo belangrijk is!
Dat doe ik uit eigen ervaring, mijn ouders logeerden maanden in Ronald McDonaldhuis Leiden omdat ik in het ziekenhuis lag. Maar ook namens de verhalen van de kinderen en ouders die nu van een RMcD Huis gebruik maken. Wist je trouwens al dat er in heel veel landen Ronald McDonald Huizen zijn?
Naast mijn werk vind ik het fantastisch om jongerenambassadeur van het RMcD Kinderfonds te zijn, een goed doel dat echt verschil maakt in het leven van een ziek kind en zijn gezin. Help jij ons mee?

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties