Boekpresentatie ‘Zo gezegd..’

Het is bijna zover… Nog twee nachtjes slapen, de laatste telefoontjes met de uitgeverij, nog een keer overleg tussen auteur en auteur en.. dan de kroon op de afgelopen twee jaar. De boekpresentatie!

Woensdagavond om 19:00 openen de deuren van De Aker in Putten. Er staat koffie en thee klaar en na een gezellig praatje met die en die beginnen we om 19:30, als de laatste bezoeker op de valreep is binnengekomen.

Uitgeverij De Banier zal deze avond openen. Het boek zal overhandigd worden, dat is een bijzonder moment. Na twee jaar samenwerken, research doen, schrijven en herschrijven, hebben we dan eindelijk het boek in handen! Ik kan niet wachten…

Ds. L. de Wit (en ja, dat is mijn vader) zal een toelichting geven op het theologische gedeelte van het boek. Daarna houd ik een toelichting op het communicatieve gedeelte en ik laat zien hoe het boek is opgebouwd.

Tot slot houdt prof. dr. M.J. Kater een lezing over Communicatie in trinitarisch licht, met als ondertitel: ‘Eerst luisteren, dan spreken’. Dat past uitstekend bij het boek omdat communicatie in relatie staat tot de Drie-eenheid. Wil je weten hoe dat zit? Kom dan woensdagavond gezellig langs, en/of koop het boek!

Na deze lezingen is er natuurlijk alle gelegenheid om nog even te netwerken, de sprekers te spreken en te kijken bij de boekentafel.

Ben jij erbij? Geef je dan op via info@debanier.nl

Wees welkom!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s